top of page
DSC06560-HDR.jpg

Nybil

En ny bil fortjener litt ekstra kjærlighet!

Å ha en ny bil som ser fantastisk ut gir deg glede og stolthet.

 

En ny bil bør behandles fra begynnelsen for å forsikre en tidlig beskyttelse mot ytre påvirkninger og slitasje, og for å opprettholde bilens estestiske appell og strålende glans.

 

Selv om nybiler ofte leveres med en fabrikkbehandling, kan denne behandlingen være begrenset og ikke tilstrekkelig for å beskytte lakken og overflater på lang sikt.

Med en beskyttende behandling vil smuss, insekter og skitt ikke feste seg like lett, og de kan enklere fjernes ved vanlig vask.

En riktig behandlet nybil vil ha en glatt overflate som sparer deg for tid og krefter i vedlikeholdsrutinene dine.

 

Hos Groven Car Spa kan vi sammen med deg som kunde skreddersy den perfekte pakken for din bil som bevarer utseendet og verdien til bilen.

Nybil

Nybil

Ved å velge lakkforsegling på en ny bil vil man ikke bare få en dypere glans, men også få en overflate som er mer motstandsdyktig mot riper, flekker og oksidasjon

En skikkelig påført lakkforsegling vil gi kontinuerlig beskyttelse mot skadelige faktorer som sollys, forurensning og kjemikalier, og bidrar til å bevare bilens utseende og verdi over tid.

Bevar lakkens glans

Enklere rengjøring og vedlikehold

Langvarig beskyttelse

Sterkere motstandsdyktighet

DSC07153.jpg

Vi ønsker direkte kontakt med deg som kunde for å skreddersy den perfekte pakken med hensyn på behov og ønsket budsjett.

DSC06563-HDR.jpg
bottom of page